Klassisk dansk køkken

Sammensæt din egen 3 retters menu
(minimum 15 personer)

Forretter

Klarsuppe - urter - kød/mel boller - flutes

Dampet Laks - spædsalat - rejer - sauce verte - flutes

Rejecocktail - salat - asparges - dressing - flutes

Tarteletter - høns - asparges - persille

Hovedretter

Kalvesteg stegt som vildt - waldorfsalat - tyttebær - agurkesalat - bønner - kartofler - kalvesauce 

Farseret Unghane - sauté - sæson grønt - pommes Fondant - timian sauce  

Svinekam - svær - rødkål - bønner - gulerødder - kartofler - flødesauce

Sprængt oksebryst - sukkerærter - sæson grønt - kartofler - peberrods sauce

Desserter

Citronfromage - flødeskum

Nøddekurv - is variation - frugt

Mormors fløderand - blomme Sauce

Frugtsalat - råcreme

Pris pr person 369,-