Sammensæt din egen 3 retters menu
(minimum 15 personer)
Forretter
Klarsuppe - urter - kød/mel boller - flutes
Dampet Laks - spædsalat - rejer - sauce verte - flutes
Rejecocktail - salat - asparges - dressing - flutes
Tarteletter - høns - asparges - persille
Hovedretter
Kalvesteg stegt som vildt - waldorfsalat - tyttebær - agurkesalat - bønner - kartofler - kalvesauce
Farseret Unghane - sauté - sæson grønt - pommes Fondant - timian sauce
Svinekam - svær - rødkål - bønner - gulerødder - kartofler - flødesauce
Sprængt oksebryst - sukkerærter - sæson grønt - kartofler - peberrods sauce
Desserter
Citronfromage - flødeskum
Nøddekurv - is variation - frugt
Mormors fløderand - blomme Sauce
Frugtsalat - råcreme
Pris pr person 369,-