Sammensæt din egen 3 retters menu
(minimum 15 personer)
Forretter
Hvidvins pocheret torsk - sauce nage - urtesalat - crudité
Hjemmerøget Rødbedelaks - mild peberrodscreme - hjertesalat
Røget andebryst - syltet rødløg - salat i vinaigre - sur/sød piment
Tapastallerken - kokkens kreation med 5 forskellige anretninger
Hovedretter
Langtids stegt Kalv - bagt spidskål - sæson grønt - pommes fondant - trøffel sauce
Oksefilet - selleri slør - sæson grønt - kartoffelroulade - sauce bordelaise
Lammeculotte - sauté af svampe og selleri - sæson grønt - kartofler i urter - timian sky
Desserter
Cheesecake - crunch - æble sorbet
Gateau Marcel - orange sorbet - marineret bær
Chokolade Fondant – Vaniljeis – Frugtcoulis
Panna Cotta - lime glace - blåbær
Pris pr person 399,-