Gourmet køkken


Sammensæt din egen 3 retters menu
(minimum 15 personer)

Forretter

Hvidvins pocheret torsk - sauce nage - urtesalat - crudité

Hjemmerøget Rødbedelaks - mild peberrodscreme - hjertesalat

Røget andebryst - syltet rødløg - salat i vinaigre - sur/sød piment

Tapastallerken - kokkens kreation med 5 forskellige anretninger

Hovedretter

Langtids stegt Kalv - bagt spidskål - sæson grønt - pommes fondant - trøffel sauce   

Oksefilet - selleri slør - sæson grønt - kartoffelroulade - sauce bordelaise

Lammeculotte - sauté af svampe og selleri - sæson grønt - kartofler i urter - timian sky

Desserter

Cheesecake - crunch - æble sorbet

Gateau Marcel - orange sorbet - marineret bær

Chokolade Fondant – Vaniljeis – Frugtcoulis

Panna Cotta - lime glace - blåbær

Pris pr person 399,-